Snel naar
Inhoud

Hollands rundvlees

Arie Arisse weet niet beter, vanaf het allereerste moment dat hij de slagerij begon kocht hij runderen bij zijn broer Johan. Johan heeft een boerderij in het kleine dorp Kapel-Avezaath. Deze heeft hij overgenomen van vader op zoon, of eigenlijk al van opa op kleinzoon. Arie en zijn broers zijn opgegroeid op deze boerderij in het hartje van de Betuwe. Tussen de rivier de Waal en de A15 lopen de koeien buiten zolang het weer dit toelaat. Zomers lopen de kalveren in de wei en drinken bij hun moeder, een oer-Hollands tafereel. Roodbont, Zwartbond, Belgische Blauwe allemaal dikbillen, geen gebrek aan vrouwelijk schoon.

Als het te koud en te nat wordt gaan de koeien op stal, daar bestaat de voeding uit hooi, maïs en tarwe. Dit word in de zomer ook op de boerderij verbouwd. Door zo dicht bij de bron in te kopen weten we altijd wat voor een vlees we in de kuip hebben, het hele traject van de geboorte van het kalf tot de toonbank is gecontroleerd en traceerbaar.

Een greep uit ons assortiment:  
  • biefstuk
  • kogelbiefstuk
  • haasbiefstuk
  • zijlende
  • staartstuk
  • runderschnitzels
  • sucadelappen
  • riblappen
  • runderrollade
  • rosbief
  • braadlappen
  • bieflappen
  • magere stooflapjes
  • braadstuk
  • runderpoulet
  • hacheevlees
  •